diensten

Alleen de allerbeste service

Wij gaan altijd voor de allerbeste ervaring voor onze klanten. Om dit te behalen meten wij al onze diensten aan onze drie kernwaardes.

Kwaliteit

Wij leveren alleen maar diensten, hardware en software van de beste kwaliteit. Als wij niet 100% overtuigd zijn dat het de beste oplossing voor uw organisatie is, dan leveren wij het niet.

Integriteit

Wij zijn altijd nauw betrokken bij onze klanten en behandelen hun eerlijk en oprecht. Dit ervaar je doordat wij doen wat we zeggen en geen verborgen agenda hebben.

Innovativiteit

Wij lopen altijd voorop en zetten waar het kan de nieuwste technologieën in. Zo zorgen we dat onze klanten voorop lopen in hun branche.

Zorgeloos gebruikmaken van uw ICT

Onze professionele Servicedesk neemt de meeste ICT-gerelateerde taken uit uw handen. Kunt u focussen op wat echt belangrijk is.

De productiviteit van uw medewerkers hangt vaak af van een optimale werkomgeving. Wij verzorgen graag deze ICT-omgeving.

De informatievoorziening van uw organisatie is belangrijk. Daarom geven onze specialisten graag de optimale vorm aan uw informatievoorziening.

De optimale werking van uw computersystemen en netwerken. Daarvoor komen onze systeembeheerders elke uit bed.

Uw medewerkers willen overal en altijd kunnen werken. Daarvoor komen er steeds meer mobiele apparaten. Wij maken dit mogelijk voor u.

Uw digitale wereld altijd en overal beschikbaar

Voor de beste schaalbaarheid en flexibiliteit tegen de beste prijs. De publieke cloud geeft u onbeperkte mogelijkheden voor uw organisatie.

Wilt u gebruik maken van de flexibiliteit van de cloud maar in een eigen omgeving. Dan is private cloud de veilige oplossing voor u.

Wilt u cloud diensten gebruiken als een integraal onderdeel van uw eigen ICT infrastructuur? Dat kunnen wij realiseren met cloud connect.

Communicatie en bereikbaarheid is essentieel voor de meeste bedrijven. Wij zorgen er daarom graag voor dat u altijd bereikbaar blijft.

Network as an Service is de ideale oplossing om een stabiel bedrijfsnetwerk te hebben zonder de zorgen. Wij regelen alles voor u.

Wireless as an Service is de beste oplossing als u snel en stabiel wireless netwerk wilt op kantoor zonder de zorgen. Wij regelen alles voor u.

Heeft u een website of een webapplicatie die online moet zijn. Wij zorgen dat deze altijd beschikbaar is in de meest optimale omgeving.

Uw merk- en bedrijfsnamen wilt u herkenbaar op het internet hebben. Wij registeren en beheren graag uw domeinnamen.

Wij versterken uw team met onze specialisten

Heeft u een Servicedesk die wat extra kracht kan gebruiken. Onze medewerkers helpen graag een handje mee in uw ICT organisatie.

Meer werkplekken dan medewerkers die ze voor u kunnen beheren? Onze werkplekbeheerders helpen uw medewerkers graag.

Onze systeembeheerders zorgen voor extra technische slagkracht. Geen computersysteem of netwerk heeft geheimen voor onze specialisten.

Sommige applicaties hebben wat extra liefde en aandacht nodig. Onze applicatiebeheerders zorgen graag voor uw bedrijfsapplicaties.

Heeft u tijdelijk voor uw project extra technisch personeel nodig. Dan helpen onze medewerkers u graag.

Wilt u zelf de regie in handen houden en meer invloed hebben op het eindresultaat. Wij werken graag nauw met uw personeel samen.

Onze specialisten helpen u de juiste koers te varen

Vanuit onze kennis adviseren wij graag hoe u de maximale waarde uit uw ICT haalt. Een praktisch advies waar u direct mee aan de slag kan.

Onze technische specialisten samen met onze proces adviseurs helpen u graag om ICT zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Heeft uw project een extra sturing nodig. Onze ervaren leiders en managers helpen u graag.