Infrastructuur&

Hosting

U wilt uw websites en applicaties altijd bereikbaar houden voor uw klanten en medewerkers. Wij zorgen dat uw digitale wereld altijd en overal bereikbaar is.

Uw digitale wereld altijd en overal beschikbaar

Voor de beste schaalbaarheid en flexibiliteit tegen de beste prijs. De publieke cloud geeft u onbeperkte mogelijkheden voor uw organisatie.

Wilt u gebruik maken van de flexibiliteit van de cloud maar in een eigen omgeving. Dan is private cloud de veilige oplossing voor u.

Wilt u cloud diensten gebruiken als een integraal onderdeel van uw eigen ICT infrastructuur? Dat kunnen wij realiseren met cloud connect.

Communicatie en bereikbaarheid is essentieel voor de meeste bedrijven. Wij zorgen er daarom graag voor dat u altijd bereikbaar blijft.

Network as an Service is de ideale oplossing om een stabiel bedrijfsnetwerk te hebben zonder de zorgen. Wij regelen alles voor u.

Wireless as an Service is de beste oplossing als u snel en stabiel wireless netwerk wilt op kantoor zonder de zorgen. Wij regelen alles voor u.

Heeft u een website of een webapplicatie die online moet zijn. Wij zorgen dat deze altijd beschikbaar is in de meest optimale omgeving.

Uw merk- en bedrijfsnamen wilt u herkenbaar op het internet hebben. Wij registeren en beheren graag uw domeinnamen.